KITTS

jag sitter nu inte här spik nykter.. kolckan är 15:40 engelsk tid.. och jag har komit hem från en kväll ute på kitts med en del av mina arbetskamrater.. det var iof en avslutningskväll för en på hotellet..  det vart en riktigt kul och lykad kväll :D:D vi skaka rumpa och danska och stojja oss som ingen kunde ana

vissa är lyckliga nog att inte jobba i morgon och vissa jobbar först kväll men ja jobbar morgon..:P..
nåja.. ja ska nog vara bra tills om  5 timmar..
otroligt kul kväll säger ja bara! :)..

annar så ska ja sova nu.,men i morgon kväll blir de utgång med förklädnat å allt. sen blir det forsatt tuff vecka.. sen är ja ledig fredag och lördag!!! helt otroligt :D nog för att ja måste snåla nu 4 veckor för ja shopppat så mycket..men ska bli skönt att bara slappa fre och lörd.
annars idag tänkte ja jill och sven gå på match.. alive!.. men vi kom så långt till utanför stadiumet.. fullham.. men alla biljetter var utsålda..och de fans ingen som vilje sålda sina biljetter..¨så de blev bara pub för oss i fin vädret!.. hade vart kul att vart på en live fotbollsmatch här.. premium leage också.. men kanske att de var kommande lördag en ny chans... vi får se.. de är juh inte de billigaste heller..sen musikal vill ja gå på..men de kostar minst 15 pund på en vanlig vartdag...upptil 60 pund!.. så jafår se hur ja hinner med de.

nu ska ja verkligen sova!!...

godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback