två dar kvar..

jo sedär.. fick min lön i fredags.. nu har ja redan hunnit spendera ca 300 pund:P..å det är på shopping,brighton,bio, fest.

i fredags blev de som sagt utgång i soho. det var en minnesvärdkväll..:P.. på lördagen blev det shopping :) sen på kvällen blev det avskedsfest med massa goa folk :) vi drog ut till brick lane på tea club. stort ställe.. väl hemma var jag och jill vid halv 5 på morgonen.och kl 8 skulle vi upp då vi skulle palla oss till busen som gick till brighton..
så på söndag morgon var vi på väg till brighton..och de var väl inte den roligaste bussfärden..
men väl i brighton var det skumt väder..men ändå fint väder.. men brighton är ett jätttte fin stad! piren var stor och häftig..med typ tivoli där..så vi gick runt där och i deras by. jätte mysig verkligen. kändes som att man inte var i england.utan i nåt annat land..
vid lunch tid åt vi hamburgare! och snacka om att de var gott!.. jag tog hela köret. Dubbelhamburgare med pommes och läsk! (snacka bakis mat).. dom andra tog endast dubbelhamburgare och inge mer:P
sedan gick vi till stranden..där ja kan konstatera att de var riktigt snygga badvakter ;)

men det blev iaf att jag martin och sven tog oss ett dopp i havet :).. kallt.men kul!
sen blev det att vi alla somnade ett tag..efter det gick vi till den efterlängtade middagen.letade upp en bra resturang och vi åt tre rättersmiddag! smaskens kan ja lova! :D

klockan närmade sig 8 på kvällen då våran buss skulle gå tillbaka.. när man satte sig var man denna gång orolig för att börja spy på grund av att man var så mätt:P.. men vi klara oss alla fint. :)
det var söndagen.

sen i går måndags steg vi upp tidigt och börja med våran storstädning i hela våran läghenhet!.. börja vid 10 på morgonen. sen tog jag och jill och anna en brake då vi hade bokat biljett till sex and the city!.. klockan var vid 5 då.

filmen var super bra! Men alla som gillar serien sex and the city tycker om filmen!.. vi alla tre satt där och lipa och skratta på samma gång! hehe.

efter vi kom hem från bion hade killarna målat väggen klar.. och jag och jill forsatte städa klart iköket!

så vid 12 i natt var vi klara.. så nu är storstädningen över..bara packningen kvar nu och lite strö saker..

idag ska ja och jill gå till tower brdige :) har inte sett de än! :P.. sen tate morden och st paul. sen ev en sista utgång i kväll. mina sistar dar har varit fullspeckade och kommer vara de tills slutet av denna vecka!..

i morgon blir det stan en sista sväng.. och förbi jobbet..:/.. hämta de sista därifrån.  sedan packa och bara försöka känna lugnet..men det får vi se..

så ja.. hej och hå! mycket att hållan i gång med. På torsdag kväll om två dar är ja tillbaka i luleå!.. det käns riktigt skumt.. kan inte tänka mig de än.. och hur de kommer vara.

ska bara bli så oerhört kul att se familjen och vännerna igen!..
så blir massa god mat och fest hemma :).. sen börjar man jobba på måndag!

nä.. nu har ja skrivit så mycket .. men  vi ses snart!!!
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback