Göteborska,norrländska,uppsala..

så va hände sista timmarna i kväll då?..jo nog har jag suttit inne här i lgh men vi har haft mycket skratt och talk här.
vi fråga ut varandra om massa ord. Mellan Killarna som är från Gbg. och två tjejer från halmstad och ja och jill från luleå.norrbotten ;p.. och det var från killarnas sida.." har ni inte hört de? vet ni intee vad de är?!"  och samma från oss tjejer"va,men de är juh så uppenbart att man vet!".. tänka sig hur mycket olika utryck och ord man använder sig av här i sverige ..bara för att vi bor i olika små byar och städer..
det är riktigt kul men konstigt :P

nåja härlig blandning detta är alltså..man får väl se vad man har för ordval efter denna vistelese:p

hehe två av killarna gick i väg en sväng ikväll iaf..och nu kom dom in från att varit på svenska puben. (både engelska och svenskar där)..men bartendern där hade dirket utan att snackat med dom tidigare frågat : " hej killar, vad får de lov att vara? "  haha
kan man se mer svensk ut  då?.. och jag kan väl hålla med också.. killarna ser juh inte engelska ut precis. väldigt typiskt svenksar.. rätt svårt att mista.. men ändå.. att bartendern vågade fråga på svenska driekt.. :P

annars så är de så skönt att blivit frisk från förkyldningen..men jill har juh blivit förkyld nu precis..
första dagarna vi kom hit till london så blev jill sjuk.. nåra veckor..sen blev ja driekt sjuk och blivit frisk nu och nu är jill sjuk.. men kanske inte så konstigt när man bor så tätt in på varandra  hela tiden.. + dessa engelska hus/lgher.

nåja.. nu ska ja vara lite social med dom andra igen.. och i morgon ska jag försöka ta mig upp ur sängen och ta en raks promenad i parken.. FÖRSÖKA ... hehe..vi hörs! Sovgott!
cheers!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback