en tisdag i london

så sitter jag här, slå slö som man bara kan bli!..
vaknade kl 13 idag! och var så trött! hade ändå sovit 12 timmar då..
jills komentar när ja hade klivit upp med morgoon frilla å allt.." du ser helt död ut".. och så kände ja mig också.. förstår inte.. så idag har det bara blivit slapp dag.. eller ja ringt till två ställen om söka pub jobb men dom hade redan anställt..men imorgon ska ja vara ute hela dan och söka och resten av veckan.. .. fy att ja varit så slö..men ändå är det nästan bara 2-3 dar sen vi kunde börja söka på riktigt med jobb..

annars en annan grej att linn och sofi ska komma hit i februari som ska bli så kul att få träffa tjejerna mina. och bara ha riktigt kul =) längtar :) bara vi håller oss kvar här. men det borde vi. iaf till slutet av februari nån gång.

annars så när man träffar svenskar så är de som att man blir vän med dom på en gång :P som igår stod ja och jill i hissen.. så kom de in en kille.. sen när vi kliver av så frågar han " hur länge har ni bott här?" och sen börja vi prata en massa.. och var inte alls konstigt..
man blir som alltid så glad när man hör att de är nån svensk brevid en eller i närheten så man börjar som bara prata med vissa ;) helt kul..

i övrigt så lever vi på nudlar.. som vi sa att vi skulle göra innan vi for hit.. nudlar och frukt. och nudlarna kostar ca 1 kr styck :P..

men idag nu snart ska ja prova en soppa.. för nån kr.. får se om den är nå god.. så matdax nu. cheers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback