Soliga dar

lite ny uppdatering efter att blivit lite piggare...
klubben vi var på i går hette onanon.. vi har vart där en gång tidigare.. och de var de stället jag bland annat hoppa över intervju på.. men de är ja inte ledsen över att ja  gjorde.. men hursomhelst...
gårdagens bästa citat var juh ändå  från en kille på dansgolvet till oss tjejer  "Vad gör ni här? ni ser för bra ut för att vara här".. hehe.. jahapp vart ska man då vara ? nåja vi blev inbjudna till vip rummet och blev bjudna på champange och drinkar. det uppskattas juh alltid  ; )

de andra som var rätt kul i går var att jag och jill satte upp en lapp på 6 e våningen då vi hade skrivit nåt med " hej svenskar, är ni sugna på fest. kom till flat 166 vån 11." för vi visste att de bodde nå svanskar på 6 e våningen men inte vilken dörr. och de är ju kul att lära känna fler folk... men så vi sa vid 8.. nä ingen vekar komma .. men när klockan närmade sig halv 10 så knackade de på dörren. tre tjejer  =) så det var lite kul..  fast dom ska åka hem till sverige snart..

annars så har jag och jill gått ganska långt men det var bara sköönt. jätte fint väder här idag. soligt och jätte varmt!! man kan gå utan jacka idag.. käns som sommar! helt underbart!

annars så är man nu riktigt fattig.måste snåla som bara den nu , så man har råd att göra nåt när sofi kommer och linn kommer hit :D.. ska bli så underbart att träffa er tjejer!

samt kostar juh min hårförändring en del.. och de är nu måste att fixa klart till veckan som kommer.
käns ovant att vara blond.men rätt kul.. ja kommer nog inte lägga upp nå mycket bilder på de just nu.. väntar tills jag har den rätta färgen.

syrran har tackat ja till en ny lgh. va kul de ska bli att komma  och se den sen!
och emma har flyttat till egen lgh nu. spännande  se sen när man kommer hem nån gång  hur hon bor.
de är kul att nåt nytt kommer ha hänt när man kommer hem :P

annars så kämpar vi alla på här i lgh och letar  jobb ochlite alt möjligt..

jaja ikväll får vi se vad ja ska göra.. först förbi sigge ochhelle iaf.. sen kanske förbi rick.. om ja orkar.. han slutar 12 i natt..

hoppas ni  har de bra hemma!

kraam





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback