Cheers!

Antligen. har inte vart ut pa club pa en manad. men i gar tillsist kom ja mig ut med jill pa club.
Vi borja med att vi gick till picadilly och gick i omradet da vi sag att det stod massa papparazzi i en clubs ingang.. sa vi tankte testa for kul skull om man kunde komma in dar.. men icke.. man var tvungen vara uppsksriven pa gastlistan.. det var en members club.. men vi stod dar bland papparzzinerna ett tag och sag nar dom fota en massa.. det var ett band typ.. men vi kunde inte kanna igen dom iaf.. sen var det tva blonda tjejer som dom fota en massa pa.. men vi sag dom bara bakifran sa vi kunde inte se vilka de var heller..men det var ratt coooolt..men
ja sager bara de.. gu va jobbigt och vara kandis och ha sa mycket fotografer runt om en hela tiden..

naja.. vi gick in pa cheers club forst .. da vi vart typsikt nog blev fast med na killar som var varsta designerna.. som dom sa.. men man vet inte vad man kan tro pa har..for manga ljuger och hittar pa saker..

sen var alla pa en pa dansgolver..sa vi drog..gick inte och vara dar..
vart vi drog sen var nat med blue.. dar vi kom ocksa in gratis och gratis dricka :).. men stallet var ingen hojdare..:P..
och dar var de ocksa na killar som var DJs och designers for topshop  och nat med kate moss.. som dom sa..men som sagt.. ja tror inte ja tror pa natt av de dom sa.. 
naja kvallen blev hyfsat kul.. jag hoppas pa battre clubar till helgen :).. 

pa natten nar vi kom hem vid 4a.. sa det vanligaste iaf jag ater ar nudlar nar man kommer hem efter fest..men i gar hade ja slut sa det blev fiskpinnar ocgh spagetti med ketchup och fisk sas:P hahahaha...

men idag mar ja prima.. tack vare att man at nar man kom hem i kvall ska ja jobba .. till close igen..segt..
annars kommer jills foraldrar och sa hit ikvall.. sa det ar kul for henne och traffa dom :).. 

anna fyller 20 ar idag! :) ( Grattis! )och hon har b livit bjuden av sin kille till venedig over helgen och ska bo pa hotel.. dom ska motas upp pa flygplatsen i venedig!! mer ROMANTISKT kan de inte bli! snacka om en fin 20 ars present!

och ja vad hander annars.. solen har varit framme nu senaste dagarna..jatte skooont :)..

Nu ska ja kila vidare hara. vi hors snart igen. Cheeeers!


kvallsbild fran lghen
image182

image183 fran igar :P 
 


Kommentarer
Postat av: fi

jag vill också va mee!!

2008-04-11 @ 19:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback